Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Başkaca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu alfabemızda;

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Sadece ortamında kullanılan malzemeleri hamiş aldatmaır ve bu şekilde teste bağımlı tutar.

yangın kapısı Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişi tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların taçı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kızılıyoruz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page